2017: Åbent møde #2

Har du lyst til at blive politisk organiseret?

Så holder Agita åbent møde, for alle interesserede mandag d. 15. maj kl. 17 i Kvindehuset på Gothersgade 37. Agita er en aktivistisk og anarkafeministisk gruppe i København, der er separatistisk for transpersoner og cis-kvinder.

Vi har eksisteret siden maj 2015, men forberedelserne til at danne vores gruppe er en del ældre en det. Vores vision har været at skabe en gruppe, med et netværk, der skal sætte anarkismen og antikapitalismen på dagsordenen i feminismen og en intersektionel feminisme på dagsordenen i det venstreradikale miljø. Vi oplever nemlig, at der er et behov for en dedikeret anarkafeminsitisk og aktivistisk gruppe i København. Vi har mange idéer og visioner for vores gruppe, men vi har også lyst til at få nye inputs og til at
vores gruppe og vores netværk bliver åbnet op og bliver større. Derfor holder vi et åbent møde for alle dem der kunne tænke sig at være en del af en fast aktivistisk anarkafeminsitisk gruppe i København og som har idéer til projekter og aktiviteter vi kan lave sammen i Agita.

Hvis du er enig i vores 10 punkts-program, hvis du er transperson eller cis-kvinde og hvis du har lyst til at lave aktivistisk anarkafeminisme og være en del af vores gruppe, så er du inviteret til vores åbne møde.
Der vil være massere kaffe, vegansk kage og dejlig stemning.

Vi glæder os til at se jer!

Praktisk info:
– Der er elevator i Kvindehuset, men der er ca. 10 trin op til elevatoren fra indgangen.
– Man kan deltage på mødet som både dansk- og engelsktalende. Dansk vil blive oversat til engelsk i løbet af mødet. Oversættelsen vil højst sandsynligt foregå som simultantolkning.
– Skriv endelig til os, hvis der er nogle ting, som vi ikke har overvejet!

Facebook event

In English

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close