2016: Åbent møde #1

Agita er en aktivistisk og anarkafeministisk gruppe i København, der er separatistisk for cis-kvinder og transpersoner. Vi har eksisteret siden maj 2015, men forberedelserne til at danne vores gruppe er en del ældre en det. Vores vision har været at skabe en gruppe, med et netværk, der skal sætte anarkismen og antikapitalismen på dagsordenen i feminismen og feminismen på dagsordenen i det venstreradikale miljø. Vi oplever nemlig, at der er et behov for en dedikeret anarkafeminsitisk og aktivistisk gruppe i København.

Vi har mange idéer og visioner for vores gruppe, men vi har også lyst til at få nye inputs og til at vores gruppe og vores netværk bliver åbnet op og bliver større. Derfor holder vi et åbent møde i Kvindehuset, for alle dem der kunne tænke sig at være en del af en fast aktivistisk anarkafeminsitisk gruppe i København og som har idéer til projekter og aktiviter vi kan lave sammen i Agita.

Hvis du er enig i vores 10 punkts program (agitakbh.org), hvis du er cis-kvinde eller transkønnet og hvis du har lyst til at lave aktivistisk anarkafeminisme og være en del af vores gruppe, så er du inviteret til vores åbne møde.Der vil være masser af kaffe, vegansk kage og dejlig stemning.

Vi glæder os til at se jer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close